_3093471.jpg

1. Olen.. Eppu. Arvokas vanhaherra. niin kutsuttu wörkki eli working jack russell. Eli astetta erikoisempi tyyppi. Ja se joka sanoo, että piereskelen usein ja pahanhajuisesti, on huijari.

2. Parhaat päikkärit nukun.. omistajan isän tyynyllä. Arvatkaa onko ollu vähän kiellettyä! ;)
Tosin nykyään oon jo voittanut sen ukkelin päikkäritoveriuden. Nukutaan lusikassakin joskus.
Ikä tuo etuuksia.

3. Paras kaverini on.. En harrasta kavereita. Tai no pyöriihän tuo yksi naispuolinen parsoona tuossa, mutta onhan se vähän turhan vilkas miun makkuu.

4. Jos saisin valita, ruokakupistani löytyisi aina.. jotain. Syön kaikkea ja rakastan ruokaa. Vinkkini kaikille on, ettei kannata olla ronkeli.

5. Kun minua pyytää tuomaan lelua, kannan omistajani eteen.. vinkuvan hännän. Asuinkumppanini tuunasi häntäpallosta pallon ja hännän. Sanattomalla sopimuksella pallo on hänen ja häntä minun.

6. Kotihiiri, agilitykiitäjä vai näyttelyiden palkintorohmu? Entinen kiitäjä ja palkintorohmu, nykyinen eläkeläinen. Tähän kohtaa kai pitäisi nyt sanoa, että eläkettä sais olla enemmän! Kyllä meitsin maha vetää enemmänkin ruokaa!

7. Mikä muisto tai tapahtuma on jäänyt pörröisestä elämästäsi parhaiten mieleen? Muistan sen kerran, kun menin iloisesti sen mukavan rokottajatädin luokse, mutta siellä tapahtuikin jotain ikävää, jotain väärää, jotain lopullista. Takapääni tuli hieman kevyempänä takaisin. Sen minä muistan ja enää en pidä niistä ikävistä takapään keventäjätädeistä

P7056335.jpg

8. Kenet blogosfäärin karvaturreista haluaisit tavata? Eli tämä on taas tällainen kaverijuttu? Johan minä sanoin, etten pidä kavereista. Tykkään syödä, mutta ottakaa joku karvakaveri koppi, jos haluatte.


Seuraavalla kerralla mieitiskelyä Epun viime kesänä puhjenneesta allergiasta
ja uusimmasta eläinlääkärin visiitistä.