Heipodei!

Blogger alkoi hankalaksi, ei suostunut lataamaan kuvia lainkaan. Niinpä päätin, että on aika siirtyä elämässä eteenpäin. Tässä tapauksessa vuodatukseen. Blogauksissa on ollut puolen vuoden tauko lähinnä siitä syystä, että on abivuosi. Ja olen ollut jatkuvasti kuumeessa. Viikko terveenä, viikko kuumeessa-vaihtelua on takana pian se puoli vuotta. Jatkuva kipeily on kyllä vaikuttanut jaksamiseen ja koirien kanssa touhuamiseen. Talvi ollaan menty minimissä joka suhteessa. Eppu nauttii pelkästä olemisestakin, mutta neiti vaatisi enemmän. Lääkäriin suuntaan uudestaan ensiviikolla ja katsotaan onko lääkärien suhtautuminen muuttunut sitten joulukuun. Hope so, tässä on kirjotukset tulossa...

_C262229.jpg

Eilen, 31.1. oli Ylökkin agiepikset. Starttasin kuusi kertaa ja neljän eri koiran kanssa. Ohjasin siis omien koirien lisäksi entinen treeniryhmäläisen koirat.

Didi, villi villakoira meni Didimäiseen tyyliinsä hauskuus edellä. Pieni musta on erittäin nopea sille päälle sattuessaan. Siinä vauhdissa jää parsonikin jalkoihin! Didi sai ekalta kierrokselta 15 ja toiselta 5.

Vili, vanhaherra russeli, oli oikein menevällä tuulella. Harmillisesti molemmilla radoilla tuli pienet haparoinnit, joten tuloksena 5 ja 5.

Emma, Emma, Emma... Himputin riiviö! Neidillä oli vähän kohnotus päällä, kun asteltiin radalle. Panta kun irtosi, niin lähti koirakin. Emma hyppäsi ensimmäisen esteen, teki kunniakierroksen radan poikki, ja tuli takaisin lähtöön. Otin lähdön kokonaan uudestaan, joten ekan hypyn tuplauksesta tuloksena HYL. Mutta aivitsit, minkä radan muikeli teki, kun päästiin lähtemään. Nopea, innokas ja puhdas! Kyllä saa Emma-apinasta olla hetkittäin ylpeäkin.

Eppu-eläkeläinen juoksi intoa puhkuen, mutta ohjasin huonosti kepeille, joten tuloksena Epullakin 5. Papsin kanssa tultiin silti toiseksi! :)


_1192733.jpg

Tavoitteita vuodella 2015

- kisavarmuutta

- tuloksia kisoissa! :D

- Emmalle aivot toisen koirien lähellä
 eli toisinsanoen neidin kierroksia alas

- valkolakki

- opiskelupaikka

- koirahierontakurssi

- keinoluolakokeilu

- itsetehtynä molemmille koirille neulemanttelit/-haalarit
_C262275.jpg_C262261.jpg